veitchii-ränder

Nu när den senaste kannan på min lilla veitchii helt öppnats måste jag förstås dela med mig av denna lilla stolthet. Kannan drar verkligen ögonen till sig även fast den inte är i största laget med sina ca 15 centimeter. Jag satt faktiskt och tittade igenom bilderna på den första kannan den bildade härhemma och utvecklingen har verkligen varit fantastisk på lite mindre än ett år. Nu hoppas jag den fortsätter så och att den om ett par år vuxit till riktigt imponerande storlek.

Nepenthes veitchii (murud striped x candy striped)

Det kanske var den minskade uppmärksamheten som fick den att fotobomba nykomlingen hamata x edwardsiana och sätta den lilla plantan på plats.


Nepenthes veitchii (murud striped x candy striped)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.