Hoya rotundiflora visar upp sig

I helgen fick jag tillfälle att damma av vackra rotundiflora och njuta av denna väldigt speciella Hoya, sett till blad och blommor. Då kom jag ihåg att jag faktiskt tog bilder på den nu lite större plantan i april. Jag tycker rotundiflora bildar en mycket vackrare planta än den är som stickling. Det enda tråkiga är att bladen sällan kan visas upp i sin glans och struktur på foto. Bladen har små hår över hela ytan som inte är speciellt synliga i verkligheten, men som tar upp plats på foton.

Hoya rotundiflora
Hoya rotundiflora

Dessutom har den en underbar och stark doft. Det enda negativa är att jag tycker att den börjat droppa lite väl mycket nektar nu när den “vuxit upp” ordentligt. Resten av de nya bilderna finns på rotundifloras sida.

Hoya rotundiflora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.