Hoya sp. aff. caudata NS07-065

Hoya sp. aff. caudata

Den här skönheten finns från och med idag på sin plats under Hoya caudata. Den var inte först på tur men efter att blivit påmind om den igår satt jag mig ändå med bilderna, och här är den. Den får helt underbara blad som verkligen blir röda, både i fram och baksida.

Hoya sp. aff. caudata

En speciell liten egenhet det här har är att den får en liten “batmanfläck” precis vid bladbasen som alltid är grön. Även på grönare blad syns fläcken, men då inte lika tydligt. De röda bladen tillsammans med de söta rosaaktiga blommorna gör den till en underbar klon att odla. De har också växt hyfsat snällt för att vara en caudata, och det är inte så lite med den arten.

Hoya sp. aff. caudata

Hoya sp. aff. caudata

Hoya sp. aff. caudata

Ett svar på “Hoya sp. aff. caudata NS07-065”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.