Två till boare

Vackra krohniana ‘Eskimo’ och wallichii har verkligen kommit in i en bra period. Krohniana blev stressad i flytten och förlorade mycket silver men det ser äntligen ut som det kanske är på väg tillbaka. Jag buffrade faktiskt upp med en ny planta och tänkte att tre år är väl hyfsat ok ålder att behålla silvret över. Det verkar sluta med att jag numera har två plantor men med just den här sorten tänker jag verkligen inte klaga.

Hoya krohniana ‘Eskimo’
Hoya krohniana ‘Eskimo’
Hoya krohniana ‘Eskimo’

Hoya wallchii och jag har slagits mycket i mitt försök att få den att acceptera ett nytt stöd. Den är inte medgörlig, men växer och blommar gör den ändå. Det tråkiga är att wallichii faktiskt har riktigt snygga blad och min planta just nu ser ut som en nästintill bladlös ranka.

Hoya wallichii
Hoya wallichii
Hoya wallichii0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.