Love stories -Sticky edition

Jag erkänner, jag är inte lika trogen som när det gäller hoyorna. Det enda undantaget är damen nedan, Drosera adelae. Den är så förlåtande och växer snabbt och okomplicerat överallt. Varje vecka blir bladen någon centimeter längre och börjar mer och mer få den lansliknande formen. Den är riktigt ordentligt kladdig och lyser gärna rött.

Drosera adelae

Drosera Aphrodite öppnar snart sin blomma. Det kanske beror på att jag har så många plantor som blommar med rosa-cerise blommor redan, men jag tycker verkligen om den lila tonen hos Aphrodite.

Pinguicula Aphrodite

En annan snygg Pinguicula är cyclosecta som nu verkligen vaknat upp ur sin vinterrosett och börjat jaga. Jag gillar formen på bladen starkt, kanten blir verkligen framträdande och den mörkare lilaaktiga kanten är så häftig.

Pinguicula cyclosecta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.