Vita prickar överallt!

Mina Cephalotus follicularis växer och blir starkare för varje dag. Nu har de äntligen börjat fått lite färg igen dessutom. Jag försöker vara på min vakt för att upptäcka om mjöldaggen krypit tillbaka, men det är svårt! Dels så finns det väldigt många olika typer av vitt damm som lätt förväxlas med mjöldagg. Dels så behandlar jag mjöldagg med bakpulver vilket är väldigt effektivt men efterlämnar -vita prickar. Det går att bli vansinnig för mindre.

Cephalotus follicularis

Härligt att se alla små blad och säckfällor bryta ut överallt. Men vänta -vitt damm eller mjöldagg?

Cephalotus follicularis
Cephalotus follicularis

Till och med de mindre säckfällorna börjar färga upp nu. Tack och lov går inte katthår att förväxla med mjöldagg i alla fall.

Cephalotus follicularis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.