En röd fredagsrunda

Jag älskar Nepenthes eustachya mer och mer för varje kanna. Helt underbart att en kannranka så olik vad jag vanligtvis föredrar kan få mig så exalterad. Och när jag tror den har nått sin högsta nivå blir den bara ännu mer färggrann och får ännu större kannor med ännu häftigare form.

Nepenthes eustachya
Nepenthes eustachya
Nepenthes eustachya

Min mystiske ‘Rob’ eller vad det här är nu för hybrid blir också bara vackrare för varje kanna. Jag är himla förtjust i det grova peristomet och storleken den börjat få nu. Kannorna håller också väldigt länge och nu när jag klippte av flera av de mindre kannorna var de faktiskt inte ens helt intorkade.Det här är en röd nykomling sedan i höstas som jag verkligen hoppas kommer trivas bättre och bättre. Den är inte stor men så länge den växer är jag nöjd. Tålamod är en annan sak man får odla när man sysslar med växter. Nepenthes (hamata x edwardsiana).

Nepenthes hamata x edwardsiana
Nepenthes hamata x edwardsiana
Nepenthes hamata x edwardsiana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.