Hoya sp. Kalimantan (SLM-02)

Hoya sp. Kalimantan (SLM-02)

Nu var det ett tag sedan förra inlägget. Jag har spenderat min blomtid på att ordna vinterförvaring, vintervila och vinterplats samtidigt som jag försökt inventera alla växter hemma. Det här året har varit fantastiskt och jag har lyckats samla på mig många nya favoriter. Samtidigt betyder det att andra behöver vandra vidare härifrån och det har varit svårt att välja. En av årets nya favoriter som dessutom växt fint under sommaren och verkligen belönat mig med många blommor är den vackra Hoya sp. Kalimantan (SLM-02). Nu när det blir mörkt tidigare öppnar den upp sig mycket bättre och håller sig även öppen en bit under morgonen. Tyvärr är mörkret inte lika givande för fotografering. Någon natt ska jag få upp hela utrustningen och fotografera den maximalt utslagen.

Hoya sp. Kalimantan (SLM-02)
Hoya sp. Kalimantan (SLM-02)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.