Utricularia calycifida

Jag önskar jag kunde visa en planta på Utricularia calycifida, men jag har varit för upptagen av att dela och föröka den så jag inte har en fin planta att visa. Calycifida får vackra ljusgröna till röda skimrande blad som är ganska stora för en utricularia (men varken bladen eller blommorna är stora nog att höra till sektionen orchidioides). Även resten av plantan är ganska stor och nedan går det att se fångstblåsorna. Jag ska göra mitt bästa för att få till en bild på en planta av denna för den är verkligen en favorit härhemma och har direkt planterats in i mina terrarieprojekt.

Utricularia calycifida

Hoya heuschkeliana har gått från klarhet till klarhet härhemma. Det tog ett bra tag innan den blommade hemma hos mig, men nu slutar den aldrig och tävlar med multiflora för att krönas till den mest blomvilliga hoyan.

Hoya heuschkeliana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.