Nya fotoförsök

Min variegerade Hoya multiflora är så snygg i verkligheten. Jag älskar färgvariationerna och hur tredimensionella blomklasarna är. Men hur jag än försöker så lyckas jag inte fånga det på foto. Idag har lagt till några bilder på sidan, men ingen jag är helt nöjd över. Så det blir att fortsätta försöka. En annan skönhet som blommar är pelargonen ‘Steffens Blackie’. Jag är så förtjust i bladen och den enkla, rena blomman. Egentligen sysslar jag inte med pelargoner och är inte särskilt bra på dem -men ett par stycken får alltid plats.

'Steffens Blackie'

Jag planterade nyligen om min Nepenthes ‘Bloody Mary’. Den står fortfarande och tjurar men jag hoppas den snart kommer över det.

Nepenthes 'Bloody Mary'

Och så levererar Hoya lacunosa ‘Royal Flush’ som vanligt.

Hoya lacunosa 'Royal Flush'

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.